PARO1.jpgPARO4.jpgPARO3.jpgPARO4-MOLENSTREEK.JPG
Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken, verzetten of afzeggen? Bel of e-mail dan op tijd:

050 313 00 64
info@paropraktijkgroningen.nl

Nieuwe behandeling
Als u een afspraak wilt maken voor een nieuwe behandeling, heeft u een verwijsbrief van uw tandarts of mondhygiënist nodig.

  • Heeft uw tandarts of mondhygiënist de verwijsbrief aan ons opgestuurd? Dan beoordeelt de parodontoloog of implantoloog wanneer u moet worden opgeroepen. Wij nemen contact met u op om een eerste afspraak te maken.
  • Heeft u de verwijsbrief meegekregen? Neem dan contact met ons op. Wij noteren uw gegevens en bellen u terug om een eerste afspraak te maken.

Afspraak afzeggen of verzetten
Kunt u niet op een afspraak komen? Bel op tijd af, uiterlijk 24 uur vóór uw afspraak. Als u te laat afbelt, een afspraak verzet of zonder afzeggen niet op uw afspraak komt, kunnen wij u kosten in rekening brengen.

Afspraak alleen in uiterste noodzaak verzetten!
Verzet uw afspraak alleen in uiterste noodzaak! Vaak kunt u pas over enkele maanden een nieuwe afspraak krijgen. Dat is niet in het belang van uw behandeling. Bovendien is de afspraak vaak onderdeel van een serie zorgvuldig geplande afspraken. Het is moeilijk om op korte termijn een nieuwe serie afspraken in te plannen.

BANNER-ERNSTIGEVERKEERSHINDER.JPG

050 3130064

maandag - vrijdag:
08.00 - 16.00 uur

info@paropraktijkgroningen.nl

Locatie Groningen

Ubbo Emmiussingel 17
9711 BB Groningen

Locatie Veendam

Molenstreek 13
9641 HA Veendam

© 2024 Paropraktijk Groningen. Alle rechten voorbehouden.
website gemaakt door Ton Ensing / EigenZinnig
hosting: EigenZinnig