PARO1.jpgPARO2.jpgPARO3.jpgPARO4.jpg
Nieuws
Interactieve avond over complexiteit trauma

Op donderdag 5 oktober vond alweer het tweede avondseminar Dentoalveolair trauma, een complex verhaal plaats in de Parodontologie Praktijk Groningen. Een interactieve avond waarbij aan de hand van theorie en casuïstiek de complexiteit van trauma werd beschreven. Tijdens deze avond kwam zowel de visie van de endodontoloog als parodontotoloog-implantoloog aan bod.

Lees verder
Snelle parorenners op 4 Mijl

De 4 mijl 2017.jpg

Voor de zevende keer deed de Parodontologie Praktijk Groningen mee aan de 4 Mijl van Groningen. Dit jaar deden er ruim 22.000 deelnemers mee aan dit grote sportevenement. Het weer was goed en dat zorgde voor snelle tijden. De snelste parorenner dit jaar was Jeroen Zweers (in het midden op de foto) in een tijd van 27.53 minuten. Van harte gefeliciteerd met jullie prestatie!

Endopraktijk Groningen open per 1 juni

logo ENDO.ll.jpg

Op 1 juni opent Endopraktijk Groningen. Hier kunt u terecht bij tandarts-endodontoloog Charlotte Oonk voor alles op het gebied van wortelkanaalbehandelingen en apicale microchirurgie.

Lees verder
Vertrek Judith Stoeken

Na bijna 10 jaar met veel plezier in de Parodontologie Praktijk Groningen te hebben gewerkt, heb ik mijn deel van de praktijk overgedragen aan collega Jeroen Zweers. Hij neemt de zorg voor uw mondgezondheid over. Bij Jeroen bent u zeker in goede handen.

Lees verder
Praktijk gesloten in kerstvakantie

De Parodontologie Praktijk Groningen is gesloten in de kerstvakantie (24 december 2016 t/m 1 januari 2017). Op 2 januari 2017 is de praktijk weer geopend.

Lees verder
Enthousiaste reacties op eerste cursusavond DPSI: the next level

"Vooral het praktijkgedeelte was erg leuk en leerzaam." "We kregen tips and tricks die we gelijk kunnen toepassen in de praktijk." Zo reageerden de cursisten die op 16 november deelnamen aan de eerste editie van DPSI: the next level. De verdiepingscursus voor mondhygiënisten en preventieassistenten wordt verzorgd door de Parodontologie Praktijk Groningen.

Lees verder
Tandpasta's en mondspoelmiddelen: feit en fictie

Is een spoelmiddel eigenlijk wel nodig? Hoe effectief is tandpasta bij plaqueverwijdering en reductie van gingivitis? En hoe zit het met alcoholhoudende spoelingen en dat hippe oilpulling? In een duidelijke voordracht bracht ACTA-onderzoeker Dagmar Else Slot, deskundige op het gebied van mondhygiëne en mondhygiënemiddelen, feit en fictie aan het licht. Dat deed zij op het avondseminar Chemisch op zijn academisch, dat de Parodontologie Praktijk Groningen op 2 november had georganiseerd.

Lees verder
Hoog rapportcijfer voor Parodontologie Praktijk Groningen

Patiënten zijn bijzonder tevreden over de Parodontologie Praktijk Groningen. Ze geven de praktijk het rapportcijfer 8,4. Uit de PatiëntenEnquête die de praktijk het afgelopen jaar onder hen hield, blijkt dat ze de patiëntvriendelijkheid, de deskundigheid en professionaliteit van het behandelteam hoog waarderen. Maar ook de baliemedewerkers krijgen veel complimenten.

Lees verder
Annette verlaat PPG

Mondhygiëniste Annette de Groot heeft per 1 juli Parodontologie Praktijk Groningen verlaten. Annette had een grote groep trouwe patiënten, die haar erg zullen missen. Ook haar collega's vinden het bijzonder jammer dat zij vertrekt. Annette, hartelijk dank voor de vele jaren inzet voor onze praktijk. We wensen je alle goeds toe in je creatieve leven!

Live surgery verbreedt blikveld algemene praktijk

De zaal in het Familiehotel zat vol bij de tweede live surgery van de Parodontologie Praktijk Groningen. Talloze tandartsen, preventie-assistenten, mondhygiënisten, kaakchirurgen, orthodontisten en tandprothetici volgden via een live-verbinding de twee recessiebedekkingen die parodontoloog Guido Rhemrev uitvoerde in de praktijk in Groningen. Een ervaring die hun blikveld verbreedde.

Lees verder
Leerzame avond met Peet van Gils

Op 27 oktober 2015 gaf parodontoloog/implantoloog Peet van Gils het avondseminar Immediate implant placement: 'a piece of cake' or 'a piece of tooth'? Hij hield een lezing over de socket shieldtechniek, een methode die eerder is beschreven door Dr. Markus Hürzeler. Het was een leerzame avond voor implantologen en tandartsen die gaan voor een optimaal esthetisch resultaat.

Lees verder
Sportieve prestaties PPG op 4 mijl

PPG4mijl.jpg

Het hardloopteam van de Parodontologie Praktijk Groningen heeft voor de zesde maal achtereen een sportieve prestatie geleverd op de 4 Mijl van Groningen. Alle parorunners kwamen in een prachtige tijd over de finish. Met 32:30 minuten was Eduard Han de snelste parorunner. Van harte gefeliciteerd met jullie fantastische prestatie!

Leerzaam seminar botopbouw met nieuwe generatie membranen

Het avondseminar over botopbouw met de nieuwe generatie membranen was bijzonder leerzaam. Op uitnodiging van de Parodontologie Praktijk Groningen 8 april 2015 gaf parodontoloog/implantoloog Melle Vroom op 8 april 2015 een lezing over de niet-resorbeerbare d-PTFE membranen (Cytoplast).

Lees verder
Verhelderend seminar Esthetic Risk Profile en Airpolisher

Het avondseminar over de Esthetic Risk Profile en Airpolisher op 24 maart jl. was informatief en verhelderend. Vooral de praktische handvatten en tips vielen in goede aarde bij de toehoorders, zo'n zestig implantologen, tandartsen en mondhygiënisten. Het seminar werd op uitnodiging van de Parodontologie Praktijk Groningen gegeven door parodontoloog/implantoloog Fridus van der Weijden.

Lees verder
Patiënten waarderen praktijk met 8,3

De meeste patiënten zijn dik tevreden over de Parodontologie Praktijk Groningen. Zij waarderen vooral de vriendelijkheid, behulpzaamheid en professionaliteit van het team, uitgedrukt in het rapportcijfer 8,3. Dat blijkt uit de PatiëntenEnquête die eind 2014 werd gehouden.

Lees verder

Vacature tandartsassistent.jpg

Banner Gepromoveerden aan het woord.jpg

Banner Zorgmail.jpg

050 3130064

maandag - vrijdag:
08.00 - 17.00 uur
maandagavond:
18.00 - 21.00 uur

info@paropraktijkgroningen.nl

Locatie Groningen

Ubbo Emmiussingel 17
9711 BB Groningen

Locatie Veendam

Molenstreek 13
9641 HA Veendam

ssb-erkend-leerbedrijf-trimmed.png

erkend NVVP.png

NVOI 2012.png

KRT logo.png

LOGO KRM.png

EFPklein.jpg

knmt.jpg