PARO1.jpgPARO2.jpgPARO3.jpgPARO4.jpg
Kosten, tarieven en verzekering

Over alle kosten voor uw behandeling krijgt u van tevoren informatie. De Parodontologie Praktijk Groningen declareert alle verrichtingen volgens het Uniform Particulier Tarief (UPT). Onze tarieven zijn wettelijk geregeld en vastgelegd door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa).

Behandeling parodontitis
Van de kosten voor het eerste onderzoek ontvangt u vooraf een overzicht. Voor de behandeling die volgt uit het eerste onderzoek, krijgt u een gespecificeerde begroting.

Plaatsing implantaat
U ontvangt van ons van tevoren een gespecificeerde begroting. Door de hoogwaardige materialen en technieken zijn implantaten vrij kostbaar. Hou ook rekening met de kosten van een kroon of brug.

Rekening
Voor behandelingen in onze praktijk krijgt u een rekenig toegestuurd via factoringsmaatschappij Infomedics. Eventuele vergoeding van uw zorgverzekering is al verrekend. Op de rekening die u ontvangt, staat het bedrag dat u zelf nog moet betalen. Lees ook onze betalingsvoorwaarden.

Vergoedingen

  • behandeling parodontitis: wat u voor parodontologie vergoed krijgt, hangt af van uw tandartsverzekering. Kijk voor meer informatie in uw zorgpolis of op de website van uw zorgverzekeraar.
  • plaatsing implantaat: wat u vergoed krijgt, hangt af van uw tandartsverzekering. Implantaten voor houvast van een klikprothese worden vaak helemaal vergoed. Als dat het geval is, dienen wij eerst een aanvraag voor vergoeding in bij uw zorgverzekeraar. Kijk voor meer informatie in uw zorgpolis of op de website van uw zorgverzekeraar.
050 3130064

maandag - vrijdag:
08.00 - 16.00 uur

info@paropraktijkgroningen.nl

Locatie Groningen

Ubbo Emmiussingel 17
9711 BB Groningen

Locatie Veendam

Molenstreek 13
9641 HA Veendam

© 2023 Paropraktijk Groningen. Alle rechten voorbehouden.
website gemaakt door Ton Ensing / EigenZinnig
hosting: EigenZinnig