PARO1.jpgPARO2.jpgPARO3.jpgPARO4.jpg
U heeft een verwijzing

U bent verwezen naar de Parodontologie Praktijk Groningen. Uw tandarts, mondhygiënist, tandprotheticus of orthodontist stuurt u door. U heeft tandvleesproblemen of u wilt een implantaat laten plaatsen. Hoe regelt u het verder?

Eerste afspraak
Heeft uw tandarts of mondhygiënist de verwijsbrief aan ons opgestuurd? De parodontoloog of implantoloog beoordeelt wanneer u moet worden opgeroepen. Wij nemen contact met u op om een eerste afspraak te maken.
Heeft u de verwijsbrief meegekregen? Neem dan contact met ons op. Wij noteren uw gegevens en bellen u terug om een eerste afspraak te maken.

Uitnodigingsbrief
Datum, tijdstip en locatie van uw eerste afspraak vindt u in de uitnodigingsbrief, die we u toesturen. Bij de brief zit een gezondheidsvragenlijst. Lees de brief goed door, vul de vragenlijst in en stuur deze uiterlijk een week vóó uw eerste afspraak terug.

Onderzoek
Op uw eerste afspraak onderzoeken we wat we voor u kunnen doen. Ook krijgt u een overzicht van de kosten. Dit bespreken we met u. Als u akkoord gaat, kunt u afspraken maken voor de behandeling.

Behandeling
Lees meer over de behandeling van tandvleesproblemen (parodontitis) of over de plaatsing van een implantaat.

Verwijzing nodig?
Om ernstige tandvleesproblemen goed te kunnen behandelen hebben wij graag een verwijzing van uw tandarts of mondhygiënist. Maar u heeft niet altijd een verwijzing nodig, zoals voor een second opinion.

050 3130064

maandag - vrijdag:
08.00 - 16.00 uur

info@paropraktijkgroningen.nl

Locatie Groningen

Ubbo Emmiussingel 17
9711 BB Groningen

Locatie Veendam

Molenstreek 13
9641 HA Veendam

© 2023 Paropraktijk Groningen. Alle rechten voorbehouden.
website gemaakt door Ton Ensing / EigenZinnig
hosting: EigenZinnig